Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 287
Terrein: 5 ha

Ontdek Camping La Marine

In het hart van de Camargue, dicht bij de badplaats Le Grau-du-Roi, vind je Camping La Marine. De camping is een ideale uitvalsbasis voor families met kinderen om dit mooie gebied te verkennen of om gewoon lekker te ontspannen in de Mediterrane zon. Hiervandaan kun je alles ontdekken wat de Camargue te bieden heeft, zoals de Middeleeuwse stad Aigues Mortes met de ruïnes. Op de camping vind je alles wat je nodig hebt voor een plezierige vakantie met de kinderen. De zwembaden zijn een echte trekpleister met de glijbanen en een kinderbad voor de kleintjes. Als jullie gezin graag actief is, kun je ook allerlei activiteiten ondernemen zoals voetbal, volleybal, jeu de boules en tafeltennis. Geniet rond het zwembadcomplex met het zwembad, het pierenbad en de glijbanen. ’s Avonds kun je aansluiten bij een van de gezamenlijke barbecues op camping La Marine of van een ontspannend diner in het restaurant genieten.

Uitstekende locatie aan de Middellandse Zee

De camping ligt op een mooie locatie in een gebied vol natuurschoon, dicht bij de Middellandse Zee. De mooie badplaats Le Grau du Roi ligt op een korte loopafstand vanaf camping La Marine en is zeker de moeite waard. Ga naar de haven om naar de boten te kijken en geniet van een heerlijke maaltijd in een lokaal restaurant. De fascinerende wereldsteden Montpellier en Nîmes liggen eveneens binnen handbereik. Met de auto bent u er zo en kunt u er een leuke dagtocht van maken. Europa’s grootste, ruigste zandstrand vind je in de omgeving van camping La Marine, evenals leuke kleine stadjes en volop natuurparken. Als jullie eropuit trekken, houd je ogen dan goed open. Misschien zien jullie wel wat plaatselijke fauna, zoals roze flamingo’s en de wilde witte paarden van de Camargue.

We hebben de beste opties voor Tohapi La Marine voor je op een rijtje gezet:

Tohapi La Marine

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Le Grau-du-Roi

2196 Route Espiguette, 30240 Le Grau du Roi

0033 (0)4 66 53 36 90
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.