Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 10
Terrein: 1,5 ha
Hoogte: 165 m

Camping Suasa, kindercamping in Italië

Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij. Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en luxe verhuur van Safaritenten en Bell tenten. Maak een kampvuur, plons in het zwembad en geniet met het hele gezin in de regio van heerlijk verse gerechten en wijnen in de vele restaurant en wijnhuizen in de buurt. Laat je verrassen of ga lekker in de zon zitten.

Luxe kamperen met de kids in Italië

Helemaal luxe in een volledig ingerichte safaritent, languit in een bell tent of met je eigen tentje in de vrije natuur, het kan allemaal op Camping Suasa. De ligging van de camping geeft een gevoel van ruimte. Een deel ongerepte natuur nodigt uit om op avontuur te gaan en biedt tegelijk knusse plekjes. Kamperen op Camping Suasa is meer dan wakker worden met een kop koffie voor je tent. Op Camping Suasa organiseren we veel activiteiten zodat jong en oud maximaal kunnen genieten: yoga, kinderbios, wijnproeverijen, elektrische mountainbike tours, kinderdisco, Silent Camping Clubben en nog veel meer.

Spelen, zwemmen en ravotten!

Er is op Camping Suasa voldoende ruimte om te spelen, zwemmen en ravotten. We weten hoe fijn het is om tijd met je gezin door te brengen, daarom ga je op vakantie. En ook weten we hoe fijn het is als je een uurtje voor jezelf of elkaar hebt. Daarom organiseren we in het hoogseizoenwekelijks events voor kids. Onze harten gaan sneller kloppen van het samenbrengen van mensen die passies en ideeën willen delen. Laat je verrassen en meevoeren in de wondere wereld van Camping  Suasa waar we bouwen, bewegen en bewonderen!

We hebben de beste opties voor Camping Suasa voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €0 €32 per nacht
Extra persoon €6 €6 per dag
Kind t/m 2 jaar per dag
Bell-tent 2 personen €279 €479 per week
Safaritent 4 personen €449 €999 per week

Camping Suasa

Italië Marche Ancona Castelleone di Suasa

Contrada Santa Lucia 13, Castelleone di Suasa 60010 Ancona

0031 06 42748888
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half juli - september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.