Meer foto's

Camping Les Deux Vallées

De 3 sterren camping Les 2 Vallées in Frankrijk ligt in het hart van de Dordogne vlakbij Sarlat en op 500 meter lopen naar de rivier Dordogne. Deze bijzondere centrale ligging maakt de camping een ideaal beginpunt voor een verblijf met de kinderen in de Dordogne. Verder ligt de camping op enige honderden meters van de hoge kliffen waarop destijds het kasteel van Beynac is gebouwd. Vanuit de camping heb je op veel plaatsen een schitterend uitzicht op dit kasteel.

Heerlijk verwarmd zwembad

Camping les Deux Vallées biedt zijn gasten een zwemgelegenheid met een verwarmd 26-27 °C overloopzwembad van 8 meter breed en 22 meter lang. Kinderen, gezinnen en liefhebbers van waterpret kunnen hier hun hart ophalen. Ook bij sportievelingen zal het zeker in de smaak vallen. Dankzij haar grote omvang is het ideaal voor zwemmers.

Rustige familiecamping in de Dordogne

De rustige familiecamping heeft in de zomer een gevarieerd programma inclusief Nederlandstalige animatie. De gezinscamping Les Deux Vallées is een ideaal uitgangspunt voor een ontdekkingstocht in de Dordogne. Culturele uitstapjes zoals oude kastelen, forten, grotten, Lascaux 4, kerken, kapellen, middeleeuwse dorpjes. Actieve uitstapjes zoals wandelen (de camping is ideaal als startpunt), fietsen (elektrische mountainbikes te huur op de camping), kanovaren (gratis haal en breng service van de camping naar de kano basis) in een prachtige natuur en nog veel meer.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Les Deux Vallées direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Les Deux Vallées
Frankrijk Aquitaine Dordogne Vézac

168, Impasse du temps libre 24220 Vézac

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - september

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe