Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 275
Huuraccommodaties: 20

Donaupark Camping Tulln

Donaupark Tulln is een fijne familiecamping gelen aan een lekker meer en de rivier de Donau, op slechts tientallen kilometer van Wenen. De camping ligt aan een prachtig meer met glijbanen, een strand en boten die je kunt huren. Daarnaast zijn er veel speeltoestellen en een tennisbaan. Ook kun je er een lekker restaurant vinden en een ontbijtwinkeltje. Je kunt er heerlijk eten en er is een keuken waar je ook gebruik van kan maken.

Geniet van de mooie omgeving

Zeer ruimtelijk aangelegd, ideaal gelegen tussen de metropolen Wenen en het romantische Wachau. Perfecte service, liefelijke kleinstad atmosfeer en een rustige omgeving zorgt voor meer vakantie genoegen. Cultuur en Wijngeschiedenis zijn in de mooiste stad gegarandeerd. Het fietsparadijs nodigt u uit voor mooie ondekkingstochten langs de Donau. In een idylische Donau omgeving op een ruime kampeerplaats vind u rust, wij helpen u graag met advies over mooie uitstapjes in de omgeving en Wenen. Gratis strandbad (5 hectare) met veel sport mogelijkheden direct nabij de camping, kano touren, begeleide fietstochten, busshuttle naar Wenen.

We hebben de beste opties voor Allcamps - Donaupark Camping Tulln voor je op een rijtje gezet:

Allcamps – Donaupark Camping Tulln

Oostenrijk Neder-Oostenrijk Tulln

Donaulände 76, 3430 Tulln

+43 (0) 227265200
Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.