Camping Eldorado

Camping Eldorado is een gezellige familiecamping gelegen aan een recreatieplas met jachthaven in Noord-Limburg. Deze camping is de ideale bestemming voor de echte watersporters. In de jachthaven kun je een bootje huren, kanovaren, surfen, zeilen, maar ook vissen. De kinderen kunnen zich vermaken in het peuterzwembad, in de speeltuin, of tijdens de activiteiten van het animatieteam in de zomermaanden. De camping ligt op loopafstand van leuke restaurantjes en terrasjes. Op de camping zelf kun je ook een lekker hapje en een drankje halen bij het sfeervolle restaurant of snackbar. Overige faciliteiten waar de camping over beschikt zijn een fietsverhuur, supermarkt, jachthaven, Wi-Fi en een wasserette.

De mooie provincie Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.

Overige information van deze accommodatie

Boek BestCamp Eldorado Mook direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

BestCamp Eldorado Mook
Nederland Limburg Plasmolen

Witteweg 18, 6586AE Plasmolen

+31(0)70 8900 620
Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe