Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 400
Huuraccommodaties: 630

Camping Belle Italia

Camping Belle Italia is een gezellige familiecamping met een enorm waterpark met glijbanen, speeltuinen en peuterbaden. Ook zijn er meerdere speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. De camping organiseert allerlei leuke activiteiten zoals een uitgebreid animatieprogramma, theatervoorstellingen, toernooien en feestavonden. Je vindt op de camping 4 restaurants, 5 bars, een ijssalon, een groentewinkel, een souvenirshop en een bazaar, waar je allerlei dingen kunt kopen en kunt eten.

Geniet van het mooie meer

De Camping Bella Italia is een grote en aangename camping, die veel schaduw biedt en die direct bij het Garda meer ligt. De camping ligt dichtbij het centrum van Peschiera, waar je allerlei bezienswaardigheden en faciliteiten vindt. In het prachtige meer kun je heerlijk zwemmen of watersporten beoefenen. Daarnaast kan je in de omliggende bergen wandelen en fietsen.

Camping Bella Italia

Italië Noord-Italië Gardameer

Via Bella Italia n.2, 37019 Peschiera del Garda

0039 045 6400 688
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.