Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 370
Huuraccommodaties: 170

Camping Village Montescudaio

Camping Village Montescudaio is een gezellige familiecamping gelegen in de Toscane, bij de heerlijke kust. De camping beschikt over een heerlijke camping met zwembad met kleuterbad en waterspeeltuin. De camping heeft vele mooie speeltuinen en sportvelden zoals een basketbalveld en tennisbaan. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals sporttoernooien en knutselworkshops. Je kunt er een hapje eten bij de pizzeria en er is een kleine supermarkt met dagelijkse benodigdheden.

Familiecamping in Toscane

Montescudaio Village ligt op 4 km van de zee aan de Etruskische kust Je kunt ervoor kiezen om een dag op het strand of in een kleine baai door te brengen, een uitstapje te maken naar het eiland Elba of in het heuvelachtige achterland, misschien bij een goed glaasje wijn. Montescudaio Village, met zijn accommodaties in de schaduw van het wilde mediterrane bos, is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie in de openlucht vol plezier en ontspanning.

Camping Village Montescudaio

Italië Toscane Pisa Montescudaio

Via del Poggetto km 2, 56040 Montescudaio

0039 0586 683477
Duits, Engels, Italiaans
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.