Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1400
Huuraccommodaties: 100

Capfun – Camping Caravaning La Manga

Capfun – Camping Caravaning La Manga is een grote familiecamping met een heerlijk zwembad. Daarnaast vind je er ook een fijne sauna en een sportzaal en sportvelden. De camping heeft een heerlijk restaurant, bar en winkeltje, waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, gezamenlijke diners en workshops. Geniet de ganse jaar door van onze houten chalets met 1 of 2 slaapkamers, voor 4of 6 personen, afhankelijk van de aard van het onderkomen. Of van onze kampeerplaatsen va n 84 m2 of 110 m2 voorzien van een eigen drinkwater aansluiting, afvalwaterput en electriciteit (10 ampere).

Geniet van het heerlijke strand

In Camping Caravaning La Manga ben je omgeven door spectaculaire natuur: de stranden van het Mar Menor, het dichtbij gelegen Regionaal Natuurreservaat van Calblanque en de Middellandse Zee. Het bijzondere klimaat en de kalme zee maken het een ideaal gebied om gezellige vakanties in familie kring of met vrienden door te brengen.

Tip! We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping Caravaning La Manga voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping Caravaning La Manga

Spanje Murcia La Manga del Mar Menor

Autovia Cartagena – La Manga, Salida 11, 30385 La Manga del Mar Menor

+34 968 56 30 14
Duits, Engels, Spaans
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.