Meer foto's

BoerenBed De Kalverweide

Boerderijcamping De Kalverweide is een heerlijke camping gelegen bij een melkveehouderij, vlakbij de meren van Weerribben. De camping ligt bij een authentieke boerderij waar je lammetjes, varkens, ezels, konijnen en kippen kunt vinden. Er is een pony die je kan knuffelen en je kunt er allerlei activiteiten ondernemen. Er zijn pizza avonden en er worden rondleidingen gegeven over de boerderij. Je vindt er een knuffelschuur en boerderijwinkel, waar je de de boerderijproducten kunt kopen. Er zijn hottubs en een sauna.

Kamperen bij de boer in Overijssel

Boerderijcamping De Kalverweide bevindt zich vlakbij het Nationaal Park Weerribben-Wieden en het Nationaal Park Dwingelderveld, waar je beiden heerlijk kunt wandelen. Je vindt er grote meren die perfect zijn voor allerlei watersporten. In de omgeving kun je goed wandelen, fietsen en paardrijden. De camping ligt vlakbij Giethoorn, het Venetië van Nederland.

Overige information van deze accommodatie

Boek De Kalverweide direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

De Kalverweide
Nederland Overijssel Kallenkote

Kallenkote 48, 8345 HD Kallenkote

Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe