Algemene gegevens

Staanplaatsen: 5
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 20 ha
Hoogte: 200 m

Domaine de Mounoy

Bij Domaine de Mounoy in de Gers (Gascogne) kampeert u echt kleinschalig en met onbeperkte staruimte. Domaine de Mounoy is een schitterend domaine met vijf vakantiehuizen en vijf ruime kampeerplaatsen. Een extra tentje opzetten voor de kinderen? Barbecueën bij uw tent? Het kan allemaal. De ongedwongen sfeer, buiten spelen met nieuwe vriendjes; kinderen vinden het hier fantastisch! Kies een plek op het terrein van 20 hectare en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie. Er zijn goede en vanzelfsprekend schone sanitaire voorzieningen. Er is een koelkastje voor u en tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger.

#zwembad #diertjes #tafeltennis #jeu de boule #eenden #rust en ruimte #gezelligheid #broodjesservice #vriendjes maken #buitenkeuken #bramenplukken #opvakantiebijnederlanders

Kleinschalig vakantiepark

De Mounoy is een vakantieparkje met vijf kampeerplekken, vijf vakantiehuizen en een zwembad. Al twaalf jaar zijn er vooral Nederlandse en Belgische gezinnen bij het domaine te gast en elk jaar is het weer een feestje! Geniet van het panoramisch gelegen zwembad, drink een glaasje met elkaar en geniet s’avonds van de schitterende sterrenhemel. Geen animatieteams maar gewoon lekker samen buiten spelen. U bent gewaarschuwd, de meeste kinderen willen niet meer weg!

Landelijke vakantie in de Gers

De Gers (Gascogne) is een landelijke streek in het zuiden van Frankrijk met glooiende velden met wijnteelt en zonnebloemen. Geen massatoerisme, maar authentieke dorpjes en leuke uitstapjes! De Gers maakte tot een aantal jaren geleden onderdeel uit van de regio Midi-Pyrénées.

Tip! We hebben een aantal opties voor Domaine de Mounoy voor je op een rijtje gezet:

Domaine de Mounoy

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Ramouzens

lieu dit Mounoy, 32800 Ramouzens

+31 (0)6 39491100
Engels, Frans, Nederlands
juni - eind september
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.