BoerenBed Hoeve de Betuwe

BoerenBed Hoeve de Betuwe is een kleinschalige boerderijcamping met prachtig uitzicht op de weilanden van de Betuwe. Op de glamping kun je overnachten in luxe safaritenten en een boerenshuur. De safaritenten zijn geschikt voor 6 personen en hebben privé sanitair. De boerenschuur is geschikt voor 12 personen en is ook van privé sanitair voorzien. Hoeve de Betuwe is geheel biologisch en bestaat voornamelijk uit melkkoeien. Daarnaast bestaat een groot deel van de boerderij ook uit landbouw, met producten maïs, suikerbieten, pompoen en wortelen. Naast de melkkoeien vind je op de boerderij ook konijnen, herten en kippen. De kinderen mogen altijd meehelpen met het voeren van de kalveren en het uit de wei halen van de koeien. Verder kunnen de kids zich urenlang vermaken in de grote speelschuur en op de trampoline.

Genieten op het platteland in Gelderland

De boerderij ligt in het land van Maas en Waal, een streek gelegen tussen de kronkelende rivieren van de Maas en Waal. Hier kun je genieten van imponerende dijken, schilderachtige dorpjes en rustgevende wandel- en fietsroutes. Het is dan ook zeker een aanrader om je wandelschoenen aan te trekken of je fiets te pakken en te ontdekken wat dit gebied allemaal te bieden heeft. Liever een dagje naar de grote stad? Bezoek dan Nijmegen of Den Bosch.

Overige information van deze accommodatie

Boek Glamping Boerenbed Hoeve de Betuwe direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Glamping Boerenbed Hoeve de Betuwe
Nederland Gelderland Dreumel

Papesteeg 3, 6621 KW Dreumel

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe