Meer foto's

BoerenBed Mariahout in de Hei

Mariahout in de Hei is een heerlijke boerderijcamping gelegen in de groene velden en bossen van Brabant. Het is een leuke alpaca boerderij waar dertien alpaca’s leven. Je kunt de alpaca’s meenemen op een wandeling en je vindt er ook pony’s, varkentjes, kippen en schapen. Er zijn speeltoestellen voor de kinderen en je kunt er pony ritjes maken en de dieren voeren. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een tractor tocht en verschillende workshops. Er is een terras waar je een kopje koffie kunt drinken en een boerderijwinkel voor de plaatselijke producten.

Kamperen bij de boer in Brabant

Mariahout in de Hei bevindt zich in Brabant, tussen de bossen en velden. In de omliggende bossen kun je de hertjes zien huppelen. In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen en er is een strandbad in de buurt, waar je lekker kunt zwemmen. De Efteling en Beekse Bergen liggen op 30 minuten afstand. Ook kun je er uitstapjes maken naar de steden Eindhoven en Helmond.

Overige information van deze accommodatie

Boek Mariahout in de Hei direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Mariahout in de Hei
Nederland Noord-Brabant Laarbeek Mariahout

Schaapsdijk 6, 5738 RR Mariahout, Nederland

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe