Meer foto's

Molecaten Park Wijde Blick

Bij het bekende Zeeuwse plaatsje Renesse ligt Molecaten Park Wijde Blick. De rustieke 5-sterrencamping ligt op 2 kilometer van de zee en wordt omgeven door veel ruimte en groen. Voor jong en oud zijn er op de camping diverse faciliteiten, zoals animatie, diverse sportvelden en fietsverhuur. De kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er is een schitterend zwembad op de camping. Het zwembad heeft een schuifkap, zodat er zowel in de zomer als ook de winter gebruik van kan worden gemaakt. Daarnaast is er bij het zwembad een glijbaan van 25 meter lang en is er een peuterbad. Op de camping kan gebruik worden gemaakt van wifi tegen betaling. Bij de snackbar op de camping kun je terecht voor een snelle hap. Daarnaast heeft de camping ook een kleine supermarkt voor de nodige levensbehoeften.

Vakantiepark in Zeeland

In de omgeving van de camping is er genoeg te zien en te beleven. Het is een ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Maar ook voor wandelaars en fietsers is het een mooie camping om te overnachten. Een prachtig wandelgebied is Boswachterij Westerschouwen. Daarnaast is Neeltje Jans ook zeker een bezoekje waard. Hier kun je van alles leren over de stormvloedkering en de watersnoodramp. Daarnaast kun je hier verschillende zeeleeuwen en zeehonden bewonderen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Molecaten Park Wijde Blick direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Molecaten Park Wijde Blick
Nederland Zeeland Renesse

Lagezoom 23, 4325 CP Renesse, Nederland

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe