Roompot Vakantiepark Kijkduin

Op Vakantiepark Kijkduin is de zee altijd dichtbij. Het uitgestrekte en natuurrijke park is gelegen vlak achter de duinen in Den Haag, Zuid-Holland. Vakantiepark Kijkduin beschikt over een overdekt zwembad, een gezellig terras, heerlijke speeltuinen en het strand op loopafstand. U kunt er verblijven in een comfortabele bungalow, safaritent of een knus chalet, daarnaast zijn er ook staanplaatsen beschikbaar. Doordat het park autoluw is en er volop ruimte is, kunnen de kinderen er de hele dag buitenspelen. Verder kunnen de kids zich vermaken met Koos Konijn in de kids club en kunnen ze meedoen aan activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Vakantiepark Kijkduin is de perfecte plek voor een vakantie met het hele gezin.

Kindvriendelijke vakantie in Den Haag

Op Vakantiepark Kijkduin zijn genoeg activiteiten te doen zoals lasergamen en minigolven. Daarnaast is er de mogelijkheid om fietsen te huren, ontdek de natuurrijke omgeving samen met het hele gezin of wandel naar het strand gelegen op 1 kilometer vanaf het park. Attractiepark Duinrell ligt ook in de buurt en is zeker een aanrader om een dagje naartoe te gaan met de kinderen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Roompot Vakantiepark Kijkduin direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Roompot Vakantiepark Kijkduin
Nederland Zuid-Holland Den Haag

Machiel Vrijenhoeklaan 450, 2555 NW ‘s-Gravenhage

+31 (0)88 044 4999
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe