Algemene gegevens

Staanplaatsen: 375
Huuraccommodaties: 70
Kampeerterrein: 69 ha

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg ligt in de prachtige natuur op de grens tussen Friesland en Drenthe. Je vindt hier alles wat de natuur te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen en het schitterende Friese merengebied. Leuke dorpjes, interessante musea en aantrekkelijke attractieparken maken de vakantie voor het hele gezin compleet.

Verblijf in een Safaritent de Wold Lodge

Op RCN de Roggeberg kun je een prachtige safaritent de wold lodge huren. De safaritent beschikt over een mooie keuken, badkamer en woonkamer met tv. De safaritent heeft een veranda met picknicktafel. In het midden van het veld vermaken de kinderen zich prima op de speelplaats met schommel, zandbak en een plek om met water te spelen.

Kamperen in Friesland

Wie kampeert op RCN de Roggeberg beleeft een echte buitenvakantie. De royale kampeerplaatsen liggen op prachtige velden midden in de natuur. Een aanbod van velden met speeltoestellen, veel privacy of extra comfort maakt van je vakantie een echte belevenis.

Kamperen in de Friese bossen

Kamperen in de Friese natuur is een goede manier om je batterij weer op te laden. Gun jezelf die pure rust en ga voor een plek op de kampeervelden van de Roggeberg, camping in het Drents-Friese Wold. Alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken. Hierdoor blijft de persoonlijke, kleinschalige sfeer – die wij zo belangrijk vinden – behouden. Je merkt nauwelijks hoe groot de Roggeberg is. Dankzij de kampeerplaatsen van minimaal honderd vierkante meter groot is er bij de tent genoeg ruimte voor een spelletje of een uitgebreid buitenontbijt.

We hebben een aantal opties voor Safaritent de Wold Lodge 8p voor je op een rijtje gezet:

Safaritent de Wold Lodge 8p

Nederland Friesland Appelscha

De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha

+31 (0)5 16 43 14 41
Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.