Meer foto's

Safaritent op Schiermonnikoog

Wil je luxe kamperen op een van de waddeneilanden? Kom dan overnachten in deze luxe safaritenten op Schiermonnikoog. De accommodaties zijn ingericht voor 8 personen. De keuken is compleet ingericht en heeft een kookplaat, koelkast, koffieapparaat en keukengerei. Daarnaast zitten er in de safaritent drie slaapkamers en een bedstee. Verder is er een zit- en eethoek in de safaritent. Aan de voorkant van de safaritent kun je heerlijk genieten op de veranda. Hier is een zit- en eetgedeelte. Op het grasveld staat ook een picknicktafel en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een potje voetbal of badminton. De safaritenten staan op een boerderij die vandaag de dag nog steeds in werking is. Tijdens een overnachting in een van deze safaritenten maak je het boerenleven dus van heel dicht bij mee. Op het terrein staan verschillende speeltoestellen voor de kinderen en is er een zandbak. Ook is er de mogelijkheid om verse eieren en melk te komen bij de boer.

Wat te doen op Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog is er van alles te doen. Je vindt er een nationaal park met prachtige natuur, zoals bossen, duinen, kwelders en polders. Daarnaast heeft Schiermonnikoog kilometers aan strand waar je goed kunt wandelen of kunt neerstrijken met je handdoek op een warme zomerdag. Vanaf de safaritenten ben je binnen een kwartiertje fietsen in het dorpscentrum van het eiland. Hier vind je leuke terrassen en winkeltjes. Een aantal leuke bezienswaardigheden die je kunt ontdekken op het eiland zijn Bunkermuseum Schlei, De Jachthaven en de twee vuurtorens.

Overige information van deze accommodatie

Boek Safaritent op Schiermonnikoog direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

1

Safaritent op Schiermonnikoog
Nederland Friesland Schiermonnikoog
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe