Vakantiepark Sandberghe

Sandberghe is een 4-sterren glamping en vakantiepark met zwembad gelegen in natuurgebied de Maashorst in Uden, Noord-Brabant. Je kunt hier luxe lodgetenten, vakantiehuizen en stacaravans huren. Het charmante vakantiepark biedt genoeg faciliteiten voor rust en vermaak. Plons in het zwembad, kom tot rust in de sauna, ontspan in de yogaruimte of speel een potje jeu-de-boules. De kids kunnen zich helemaal uitleven in de grote speeltuin: schommelen, klimmen, klauteren en glijden. Op het park staan ook twee vuurplaatsen waar je ’s avonds gezellig marshmallows kunt roosteren. Bij het sfeervolle café op het vakantiepark kun je een goede kop koffie, een lekkere lunch of borreltje halen.

Vakantie in Brabant

In de omgeving van de glamping kun je genoeg zien en doen. Wat dacht je van een bezoek aan de mooie stad Den Bosch of Breda? Bestel een lekker drankje op het terras of ga lekker shoppen in de binnenstad. Of trek de natuur in en verken het Natuurgebied de Maashorst of de Stuifduinen van Bedaf. Je kunt hier heerlijk wandelen via verschillende routes.

Overige information van deze accommodatie

Boek Vakantiepark Sandberghe direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Vakantiepark Sandberghe
Nederland Noord-Brabant Uden

Schansweg 3A, 5406 TP Uden

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.