Gezellige vakantiedomeinen

Morvan Rustique

Prachtig vakantieplekje met Nederlandse eigenaren in het groene hart van de Bourgogne met een kleine camping, vakantiehuizen en lodgetenten.

Bekijk aanbod over Morvan Rustique

Domaine Ramonjavel

Paradijs voor kinderen, midden in de vallei van de Lot, verscholen tussen de graan- en zonnebloemvelden, een uniek plekje in Frankrijk!

Bekijk aanbod over Domaine Ramonjavel

En Campagne

Klein kindvriendelijk vakantiedomein in de Charente met kleine camping, zwembad, en 7 gezellige gîtes op het Franse platteland.

Bekijk aanbod over En Campagne

Camping Le Clou

Gezellige kindvriendelijke camping van Nederlandse eigenaren in de Dordogne met een zwembad, ruime plekken, stacaravans en safaritenten.

Bekijk aanbod over Camping Le Clou

La Belle St-Fli

Prachtig landgoed in de Auvergne met een zwembad, kinderbad, table d’hôtes, camping, glamping, vakantiehuisje en luxe safaritenten.

Bekijk aanbod over La Belle St-Fli

Domaine Sainte Marie

Gezellig vakantiedomein in de Auvergne van Nederlandse eigenaren met een kleine camping, chalets, gîtes en chambres d’hôtes.

Bekijk aanbod over Domaine Sainte Marie

La Bonne Vie

Kindvriendelijk vakantiepark in de Bourgogne met zwembad en restaurant, met kindvriendelijke camping, gîtes en POD’s, gelegen tussen de wijngaarden.

Bekijk aanbod over La Bonne Vie

Jouw domein hier?

Adverteer jouw vakantiedomein ook tussen deze kindvriendelijke vakantieadresjes.

Kleinschalige vakantieadresjes

Veel kleine kindercampings in Frankrijk zijn onderdeel van een kleinschalig vakantiedomein. Op deze kleinschalige vakantieadresjes kunnen kinderen hun eigen gang en alle kanten op, maar maar je hebt als gezin ook eigen privacy. Bij een vakantiedomein kun je denken aan een rustiek adres met slechts een aantal accommodaties bij elkaar op een landgoed (domaine) of boerderij op het platteland. Je vindt op het domein vaak een centrale ontmoetingsplek, zoals een gezellige zithoek, zwembad, recreatieruimte en/of tables d’hôtes. En voor veel gezinnen met (jonge) kinderen bij voorkeur een domein van Nederlandse eigenaren, want die weten toch het beste hoe je Nederlandse gezinnen een relaxte vakantie bezorgt.