Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 330
Huuraccommodaties: 154

Club Marina-Landes

Club Marina-Landes is een gezellige grote familiecamping op 500 meter van het strand in de Landes. De camping beschikt over een groot zwemparadijs met glijbanen, peuterbad en een binnenbad. De camping Heeft daarnaast veel speeltuinen, een tennisveld, voetbalveld en volleybalveld. Je kunt helemaal tot rust komen in de sauna en de spa en je kunt je boodschappen koken bij het supermarktje. Op de camping kun je heerlijk eten bij het restaurant en je vindt er ook een midgetgolfbaan, speelhal en fitness. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en je kunt er duikles nemen en voorstellingen bezoeken.

Vakantie aan het strand in Landes

Club Marina-Landes bevindt zich op 500 meter van het strand, waar je heerlijk kunt zwemmen of allerlei watersporten kunt beoefenen. De camping ligt bij Mimizan waar je leuke bezienswaardigheden kunt vinden en fantastisch kunt surfen.

We hebben de beste opties voor Airotel Club Marina-Landes voor je op een rijtje gezet:

Airotel Club Marina-Landes

Frankrijk Aquitaine Landes Mimizan

Plage Sud, 40200 Mimizan

0033 (0)5 58 09 12 66
Duits, Engels, Frans
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.