Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 433
Hoogte: 23 m

Camping Au Lac de Biscarrosse

Camping Au Lac de Biscarrosse is een prachtige familiecamping met zwemparadijs gelegen in Landes, het zuiden van Frankrijk. Deze camping is zeer kindvriendelijk en daardoor uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De camping beschikt over een mooi zwemparadijs met verschillende zwembaden met glijbanen en peuterbaden met speeltoestellen. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven en plezier hebben in het zwembad. Lekker ontspannen op de ligbedjes aan het zwembad terwijl de kinderen genieten van dit prachtige zwemparadijs. Op camping Au Lac de Biscarrosse kom je helemaal tot rust, want er is een spa op het terrein waar alle campinggasten gebruik van mogen maken. Boek een massage of ga lekker in de sauna. Camping Au Lac de Biscarrosse verhuurt ruim 400 kampeerplaatsen en heeft ook een aantal huuraccommodaties. De huuraccommodaties variëren van cottage tot stacaravan en zijn geschikt vanaf twee tot en met acht personen.

Kamperen in Biscarrosse

De Aquitaine is een regio in het zuidwesten van Frankrijk. Camping Au Lac de Biscarrosse is gevestigd bij de plaats Biscarrosse wat gelegen is aan een groot meer. De camping biedt de mogelijkheid om een kano te huren en lekker het meer op te gaan om de omgeving te verkennen. Maar ook de zee is op korte afstand van de camping. Ben je een echte strandliefhebber? Ga een dagje naar de zee en geniet van de zon.

https://youtu.be/S-5teRfPnfI

We hebben de beste opties voor Camping Au Lac de Biscarrosse voor je op een rijtje gezet:

Camping Au Lac de Biscarrosse

Frankrijk Aquitaine Landes Biscarrosse

Route de Lahitte, 40160 Parentis-en-Born

0033 (0)5 58 08 06 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.