Meer foto's

Boerenbed Hoeve den Overdraght

Boeren Hoeve den Overdraght is een prachtige boerencamping in het Belgische Vlaanderen. De Boerderijcamping ligt vlak tegen de Frase grens aan. In totaal staan er 5 safaritenten op de boerenbed waar je met 5 personen kunt overnachten. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Er is een eigen badkamer in de safaritent, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Daarnaast is er een keuken met een kookplaat en een koelkast. Op de boerderijcamping is er van alles te doen. Zo is er een natuurlijk buitenzwembad waar je tijdens de warme zomerdagen in kunt afkoelen. Daarnaast zijn er verschillende dieren op het boerenterrein, zoals varkens, koeien en schapen. Uw eigen hond is op Boerenbed Hoeve den Overdraght ook van harte welkom.

De omgeving van Poperinge

Rondom Boerenbed Hoeve den Overdraght is er van alles te doen. De boerencamping is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de omgeving. De Kemmelberg biedt een adembenemend uitzicht over Frankrijk. Ben je met het gezin op vakantie? De Kinderbrouwerij, Kasteel Beauvoorde of Plopsaland de Panne zijn allemaal in de buurt. Ook het strand ligt niet ver weg. Op het strand kun je zonnebaden, kitesurfen en strandzeilen. Wil je een dagje naar een leuke stad? Breng dan een bezoekje aan het Franse Lille, een mooie stad vol met bezienswaardigheden.

 

Overige information van deze accommodatie

Boek Boerenbed Hoeve den Overdraght direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

5

Boerenbed Hoeve den Overdraght
België Vlaanderen West-Vlaanderen Poperinge

Woestenseweg 31, 8970 Poperinge

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe