Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 30

Recreatiepark Klein Strand

Recreatiepark Klein Strand in Jabbeke is een zeer grote gezinscamping op een gunstige locatie op slechts 10 km van Brugge in West-Vlaanderen. De camping beschikt over een grote zwemvijver met waterglijbanen en eigen zandstrand. De camping biedt een waaier aan activiteiten, zoals een waterskishow, Spaanse of Italiaanse avond, barbecue, cabaret, musical of playbackshow, karaoke, bingo, bloemschikken, kroegentocht, danslessen, disco & zoveel meer. Voor boodschappen kunt u in de campingwinkel van camping Klein Strand terecht. Als u een keer geen zin heeft om te koken, dan zijn de twee restaurants met (Belgische en Chinese keuken) en de snackbar een perfect alternatief.

Vakantie bij de Belgische kust op recreatiepark Klein Strand

Klein Strand ligt dicht bij de Belgische kust waar u de diverse gezellige en historische badplaatsen Brugge, Knokke, Oostende niet mag overslaan. In de omgeving liggen de pretparken Plopsaland en Bellewaerde,de indoor speeltuin De Toverplaneet, het frietmuseum, onderwaterwereld Sea Life en het maritiem themapark Seafront Zeebrugge.

Recreatiepark Klein Strand

België Vlaanderen West-Vlaanderen Brugge Jabbeke

Varsenareweg 29, B-8490 Jabbeke

0032 (0) 50 811440
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.