Algemene gegevens

Staanplaatsen: 220
Huuraccommodaties: 18

Recreatiepark D’n Mastendol

Recreatiepark d’n Mastendol is een gezellige kindvriendelijke camping in de bossen van Brabant, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen in de natuur. De camping beschikt over een heerlijk buitenzwembad en een speeleiland, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ook is is er een voetbalveldje en kun je er een restaurant vinden, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Er worden allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals bingo’s, spelletjesavonden, feestavonden en themafeesten.

Geniet van de gezellige omgeving

De camping is gelegen tussen de drie Brabantse steden Breda, Tilburg en Oosterhout, waardoor de bereikbaarheid vanuit alle kanten van het land uitstekend te noemen is. Tevens liggen wij in een omgeving die veelzijdigheid kent met mooie natuurgebieden, gezellige uitgaansgelegenheden, talrijke winkelcentra en niet te vergeten grote attractieparken als de Efteling, Bobbejaanland en safaripark de Beekse Bergen.

Tip! We hebben een aantal opties voor Recreatiepark D'n Mastendol voor je op een rijtje gezet:

Recreatiepark D’n Mastendol

Nederland Noord-Brabant Gilze en Rijen Rijen

Oosterhoutseweg 7-13, 5121 RE Rijen

+31 (0)1 61 22 26 64
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.