Kindvriendelijke camping in Brabant met zwembad, diverse glijbanen, een Kids Wonderland, Splash Lagoon, sportvelden en speeltuintjes.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 172

Vakantiepark Capfun Linberg Park

Vakantiepark Capfun Linberg Park in Molenschot in de provincie Noord-Brabant bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. Op de camping zal jong en oud zich goed vermaken. Het uitgebreide zwemparadijs bestaat uit twee grote zwembaden, meerdere glijbanen, een waterspeeltuin en een afgesloten, ondiep peuterbad. De camping biedt daarnaast eindeloos veel speelplezier op het droge. Er zijn voetbalveldjes, diverse speeltuinen en speelweides voor activiteiten. En dat is nog niet alles, gasten van de camping hebben gratis toegang tot de grote binnenspeeltuin Kids Wonderland die pal naast de camping ligt. In de 5000m2 die Kids Wonderland beslaat kunnen kinderen hun geluk niet op! Midden in het hart van de camping is er het Plaza. Rond dit gezellige plein bevinden zich de meeste faciliteiten. In de campingwinkel wordt elke dag gezorgd voor vers brood en dit is tevens de plek voor alle dagelijkse boodschappen. In het Plaza Café en bij de snackbar kan er lekker gegeten worden. Op Capfun Linberg Park is er een gevarieerd aanbod van luxe, comfortabele huuraccommodaties, waarin elk gezin de perfecte vakantie kan beleven.

Vakantie met de kinderen in Noord-Brabant

Molenschot staat bekend om de gezellige Sint Anna feesten. In juli zijn er diverse kermisattracties te vinden. Daarnaast is er een grote jaarmarkt met vele terrasjes en livemuziek. Leuke uitstapjes in de buurt met kinderen zijn het speelgoedmuseum in Oosterhout en het natuurmuseum in Tilburg. Zin in iets unieks? De kamelenmelkerij biedt uitkomst! Hier worden excursies of groepssafari’s georganiseerd die leuk zijn voor de hele familie. De omgeving van de camping is daarnaast heel geschikt voor fiets- of wandeltochten. En op maar 25 minuten rijden ligt het Nationaal Park de Biesbosch, het grootste zoetwatergetijden gebied van Nederland met prachtige kreken en natuur.

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Capfun Linberg Park voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Capfun Linberg Park

Nederland Noord-Brabant Gilze en Rijen Molenschot

Molenschotsebaan 21, 5124 NG Molenschot

+31 (0)16 14 11 516
Duits, Engels, Nederlands
begin juni - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.